Bazinul cu valuri

Atracția principală a complexului este un bazin care creeaza o atmosfera de mare, cu valuri de 70 cm înalțime. Datorită adâncimii treptate a bazinului, toată lumea, indiferent de vârstă se poate simți ca la mare timp de 10 minute la fiecare ora.

Bazinul vârtej

Bazinul vârtej, este un bazin circular în care nu trebuie să înoți, este suficient să te lași purtat în deplină siguranță de curentul de apă.

Bazine adulţi.   

Distracția sau relaxarea continuă și în cele două bazine pentru adulți unde poți să înoți, să te relaxezi în paturile cu jeturi, sau dacă ai curaj să te dai în toboganul ce face un mic ocol prin exteriorul cladirii.

Bazine Jacuzii.

Pentru ca după o zi sau o saptămână de muncă dorești să te relaxezi, dacă ne treci pragul vei descoperi  cele două bazine jacuzzi cu capacitate de 15 persoane în care jeturile de apă iți vor oferi un masaj foarte reconfortant.

Bazin copii.      

Aqualand s-a gândit atât la cei mici cât și la cei foarte mici. Astfel copiii, indiferent de vârstă, se pot distra în bazinul special amenajat, unde se vor bucura de tobogane pe dimensiunea lor si alte modalități creative de joacă.

Temperatura din cadrul complexului este de 35° C  iar temperatura apei este între 32 si 35° C.

PRETURI AQUALAND