Cursuri de înot

Înotul este un sport pe care oricine îl poate practica, indiferent de vârstă. Din păcate, majoritatea oamenilor îşi amintesc de înot doar în concediu, la mare, uitând cât de benefic este acesta pentru sănătatea corpului.

Dacă până acum nu v-aţi familiarizat cu tehnicile înotului, nu e prea târziu niciodată să învăţaţi câteva mişcări de bază. Un profesor specializat vă va oferi ocazia să descoperiţi un sport care, pe lângă efectele benefice asupra aparatului cardio-vascular sau aparatului respirator, vă va oferi o condiţie fizică de invidiat şi un tonus excelent.

Beneficiile acestui sport, mai ales pentru copii nu sunt deloc de neglijat:
• O imunitate pe care copiii o dobândesc prin acest sport;
• Creşterea inteligenţei emoţionale, a capacităţii de concentrare;
• Dezvoltă o pasiune pentru diferitele sporturi practicate în apă;
• Înotul la o vârstă fragedă dezvoltă încrederea în sine şi spiritul de independenţă;
• Dezvoltă aparatul cardiovascular şi respirator;
• Stimulează pofta de mâncare şi oferă un somn liniştitor.

Acest sport conduce la dezvoltarea armonioasă a copiilor şi constituie o alternativă la modul tradiţional de abordare a creşterii şi educării.

Practicat în mod regulat, aduce o incredibilă rezistenţă cardio-pulmonară, stimulează circulaţia sangvină, ajută la menţinerea unei presiuni arteriale stabile, reduce riscul afecţiunilor cardiovasculare, dezvoltă majoritatea grupelor musculare – tonifică muşchii fesieri şi pectorali, are un rol important în dezvoltarea armonioasă a abdomenului, coapselor şi gambelor.

De asemenea, fortifică articulaţiile, prevenind posibilele leziuni, dezvoltă flexibilitatea, generează stări pozitive, este de ajutor în depăşirea stărilor de anxietate şi reduce simptomele depresiei.

Teambuilding

Valuri din ce în ce mai mari, decizii de moment şi coordonarea întregii echipe pentru depăşirea obstacolelor vă vor oferi cu siguranţă senzaţia de coeziune căutată.

Plăcerea unei zile petrecute la Aqualand, bucuria de a împărtăşii cu colegii o experienţă unică şi plăcută, atât în momentele de acţiune sau distracţie cât şi în cele de relaxare, vor consolida echipa dumneavoastră. Vă aşteptăm !

Aniversari

Iti place la Aqualand şi doreşti să îţi serbezi ziua într-un mod inedit? Vrei să faci cuiva cadou o petrecere surpriză? Ai un eveniment pe care vrei să îl sărbătoreşti cu 2.000.000 de litri de distracţie?

Activităţi şcolare şi extraşcolare

Fie că e vorba de “Şcoala altfel”, fie că e doar o activitate organizată de un profesor sau de un grup de elevi, Aqualand este un partener al iniţiativelor educaţionale şi oferă discount-uri unităţilor şcolare şi organizaţiilor din domeniul educaţiei pentru orice activitate de acest gen pe care doriţi să o realizaţi în cadrul complexului nostru.