Dușuri

Pentru a vă răcori şi totodată pentru a vă căli corpul, vă punem la dispoziţie dușurile rustice și aparatul de gheață. Pentru a mări rezistenţa organismului la răceli şi pentru îmbunătăţirea circulației sanguine se recomandă alternarea terapiilor cu temperaturi ridicate (baie de aburi, saună finlandeză, baie turcească) cu răcirea bruscă a corpului, cu apă rece sau gheață. Au rolul de a răcori şi revigora. Se folosesc între două ședinţe de terapie fierbinte.

Minishop și minibibliotecă

Chiar la intrarea în complexul acvatic poți achiziționa produsele de care ai nevoie la Aqualand: costum de baie, șlapi, prosop, colac, ochelari subacvatici, mingi gonflabile, cască pentru înot. Tot aici poți consulta presa locală sau poți împrumuta o carte, pentru perioada petrecută la noi, de la secția de bibliotecă deschisă de Biblioteca Județeană “Ovid Densusianu”.

Vestiare și cabine de schimb

Fiecare vizitator al complexului Aqualand primește la intrare un ceas cu senzori cu care poate să activeze porțile de intrare la bazine, saune și fitness, poate să deschidă dulăpiorul individual din zona de vestiare și poate să afle, prin simpla trecere a ceasului prin fața monitoarelor special amenajate, timpul rămas pentru distracție și relaxare la Aqualand.

Șezlonguri

Capacitatea complexului Aqualand este de circa 400 de locuri, așa că avem 400 de șezlonguri pe care fiecare vizitator le poate folosi. Vara, scoatem șezlonguri și pe terasa exterioară, pentru ca cei dornici de soarele de afară să se poată bronza și relaxa la aer, între două ture de “bălăceală”.