Ne place să ne distrăm și să petrecem și știm că și vizitatorilor noștri le place, așa că organizăm petreceri aproape în fiecare lună. Avem petreceri tematice, care se leagă de diverse sărbători: Valentine’s Day, 1 Iunie, Halloween, Crăciun și Revelion, dar și petreceri pur și simplu: Pool Party, Spuma Party, Balul Bobocilor after party și multe altele. Organizăm și petreceri private, la fel de savuroase și pline de distracție și voie bună.

Spuma Party

Petrecerea cu spumă este realizată cu ajutorul tunurilor de mare presiune care aruncă spuma la 8-10 m distanță. Este cea mai apreciată inveție în materie de distracție, de la apariția cluburilor și până în prezent. Spuma Party este un elemet nelipsit din programul de petreceri organizate la Aqualand și este un atuu pentru petrecerile private pe care le găzduim. Atmosfera este completată de DJ și MC de mare calibru care mixează ritmuri antrenante și susțin distracția la cote maxime.

Halloween Party

Ca și Spuma Party, petrecerile de Halloween sunt deja tradiție la Aqualand Deva. Aducem mumii, vrăjitoare, vampiri și vârcolaci, zombi și spiriduși. Pregătim decoruri spectaculoase și cioplim bostanii, iar când ceasul bate ora potrivită, toate spiritele petrecărețe încing hora distracției pe ritmuri amețitoare. Lumini, sunete, atmosferă incendiară și 2.000.000 de litri de distracție, în fiecare an, de Halloween, la Aqualand Deva!